Puppies

Puppies

Nu we over voldoende ruimte beschikken (huis en tuin) is het eindelijk tijd om onze liefde voor deze honden om te zetten in het in stand houden van het ras met al zijn kwaliteiten door een nestje puppies te fokken. Gezondheid en karakter zijn de 2 belangrijkste elementen hierbij.

In 2019 plannen wij ons eerste nestje Ierse wolfshonden. De rue die wij hiervoor gaan gebruiken is 8 jaar oud en nog steeds in goede gezondheid.

Indien u interesse heeft gelieve ons dan voldoende tijdig te bezoeken. Vooraleer u op de lijst geplaats kan worden is een bezoek aan ons en onze honden noodzakelijk. Als verantwoorde fokker willen wij graag de toekomstige pup eigenaars eerst beter leren kennen.

Aangezien wij als kennel geregistreerd zijn bij de KMSH/FCI hebben al onze pups een stamboom en DNA profiel. 

Beide ouderdieren ondergaan een harttest die maximum 6 maand oud is wanneer de dekking gebeurt.

Alle puppies ondergaan op 7 weken ook een shunt-test.


Binnenkort 8 jaar oud:

Duncan 

 

Een vrolijke meid vol energie:

June 

 

ierse wolfshond teefje June

Darcy (onze whippet)

puppies:

nestje in oktober 2019 gepland

een schattige ierse wolfshondpuppy!

Onze pups worden geboren in de woonkamer. Als ze oud genoeg zijn (4-5 weken) verhuizen ze naar de keuken, waar ze ook naar buiten kunnen. Zo krijgen ze de beste voorbereiding op het leven binnenshuis met een gezin.

Our puppies are born and raised indoors with access to our garden when they are about 5 weeks old. Puppies who go to another country stay with us until they are 15 weeks old (law) and get extra socialisation and house training.  Only one or two pups will be allowed to go to a home abroad. 

Ierse wolfshond puppies groeien snel en zijn laat volwassen. Hou er dus rekening mee dat je de eerste 2 jaar een jonge en energieke hond in huis hebt. Wanneer een pup of volwassen hond niet meer bij zijn gezin kan verblijven vragen wij om deze steeds naar ons terug te brengen zodoende we een nieuwe thuis voor de hond kunnen zoeken.

Kadidaat pup eigenaars worden enkel op de wachtlijst geplaatst na een bezoek aan ons en onze roedel.

google-site-verification: googlecf9b1fd699de075b.html